KNIPS: Christiane Dame Huseklepp

I KNIPS hyller vi en fotograf vi liker, som så får anledning til å hylle en annen fotograf.

@christianedame

Noen blir født med telefoto- og makrolinse i nevene. Andre får et kamera som 17-åring på utveksling til Mississippi. Og selv da kan det ta et knippe år med studier før det hele gir mening. (Madame) Christiane Dame Huseklepp er en dreven og bereist fotograf, og på SD-kortet hennes finner man blinkskudd av opplevelser, kunst, portretter, interiør og reklame. 

– Det var ikke før siste året på min bachelor i fotografi at jeg virkelig fant min mening i fotografi. Det var da jeg begynte med selvportrett og lærte å bruke dette som et verktøy til å forstå meg selv bedre, like mye som å gjøre meg forstått av verden rundt meg.

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.