STUDENTGUIDE: Oslo – Kafeer og butikker

Du ser nå på vår Oslo-guide for studenter. I denne listen kan du lese om kafeer og butikker vi synes er ålreite. Vi har også lister for byens beste spise- og utesteder: Spisesteder i Oslo Utesteder i Oslo KAFEER CAFÉ PROVENCE  Bernt Ankers gate 6B Torggata og området rundt preges i dag dessverre av en ubrukelig pøl av strømlinjeformede franchiser, men vi skal ikke klage så mye over det, men heller sette pris på at det fortsatt finnes ETT sted hvor man kan få god kaffe. God kaffe, og vafler, calzone, pain au chocolat og tiramisu – mat fra samtlige […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X