STUDENTGUIDE: Oslo – Utesteder

Du ser nå på vår Oslo-guide for studenter. Her finner du en remse med byens feteste utesteder. Om magen rumler eller stipendet brenner i lomma kan du også finne lister for byens beste spisesteder og sjapper: Spisesteder i Oslo Kafeer og butikker i Oslo SKAUGUM Solligata 2 Skaugum har både klasse og er ujålete på én gang. Du kan slappe av i en av de tre åpne etasjene eller danse foran den vesle scenen. På tross av nærheten til Solli plass er klientellet relativt variert – den ene dagen møter du de største bøllene i kulturoslo, dagen etter danser 40 […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X