Foto: Henriette Sagfjord

STUDENTGUIDE: Oslo – Restauranter

Du ser nå på vår Oslo-guide for studenter. Sulten? Da er denne lista for deg! Sjekk også ut våre lister for byens feteste utesteder og kuleste sjapper: Utesteder i Oslo Kafeer og butikker i Oslo SPISESTEDER TXOTX  Trondheimsveien 2   Txotx (uttales «tsjotsj») er baskisk for tannpirker, noe som egentlig er et illevarslende tegn når det kommer til restaurantnavn, men frykt ikke. Tannpirkerne det er snakk om skal ikke rense tennene for trevler fra dårlig biff, de skal stikkes gjennom herlige baskiske småretter – pinxtos – som det bare er å gå og hente seg i baren. Ved slutten av måltidet […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X