Ketsjup og Sennep på Izakaya: – Dette lukter som min farfars kateter

Våre utsendte forsøker å rømme fra sommerlige arbeidsdager til Izakaya. KØ PÅ EN TIRSDAG? Ketsjup og Sennep kan ikke tro at de må stå i kø på et spisested en tidlig ukedagskveld i juni 2022. Den japanske gastropuben ved St. Olavs plass er smekkfull allerede klokka sju og køen går ut til gateplan fra de mørke kjellerlokalene. Ketsjup og Sennep er akkurat ferdige på jobb og gjør akkurat det såkalte salarymen gjør i Japan: De søker et dunkelt lokale med servering for å drikke og spise vekk den jævlige tilværelsen som arbeidsmaur når det er sol, sommer og likevel nitimers […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X