Selma French. Foto: Pressefoto

En klype folkemusikk fra Bylarm

Sist, men ikke minst har vi folk. Og da er det ikke snakk om de som går rundt og er i veien når du prøver å handle på butikken, eller de som har brukt opp alle jordas naturlige ressurser fordi halvparten av dem er livredde for kondomer, nei, det er snakk om musikksjangeren. Feler og fenalår, stålstrenger og sjarm. Bylarm byr på dette i fleng, og her har vi, urbane som vi er, tatt et lite dypdykk for å finne fram til noen virkelig folkelige folkeartister. Ole Kirkeng Det er dags for fele og fyrverkeri. Etter fem år er Ole […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X