Gæste Gutter. Foto: Pressefoto

Det feteste av hiphop fra årets Bylarm

Jeg spytter klyser som en lama / Når jeg er på byen må du gjemme dama / Kledd i bling når jeg puller opp / Med henny i min kopp / Rolexen sier ding-dong / Serverer rim som om de var tønner og jeg Donkey Kong! … Det er ikke alle som får til rap, meg inkludert. Heldigvis skorter det ikke på grepa rappere og ordsmeder hverken her til lands eller i det store utland. Godt er det at et par av dem skal innom Bylarm i år. Her er  våre utvalgte. https://open.spotify.com/track/6sssbOOO1bv8I4EYTb2DG3?si=8263f9ddc46742f7 Deki AlemI presseteksten til Bylarm skrev Deki […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X