FOTO: PAUL EGIL

FESTIVALGUIDE – Trænafestivalen

7.-9. JULITRÆNA Mange har sikkert hørt om polarsirkelen, uten å vite helt hva det betyr. Polarsirkelen er grensen der midnattsolen begynner og natten forsvinner. Der ligger Træna. Men Træna er ikke spektakulært fordi det er dagslys døgnet rundt om sommeren, det er spektakulært fordi det er Træna.  Litt geografisk kontekst: Øygruppen som utgjør Træna ligger et solid stykke fra noe som ligner en by. Fiskeværet, som faktisk er Norges eldste, huser til sammen drøyt 400 mennesker. Andre helg i juli hver sommer vokser befolkningen flere hundre ganger. Hurtigbåten fra nærmeste fergeleie tar halvannen time, og da har du hav på […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X