FOTO: PAUL EGIL

FESTIVALGUIDE – Trænafestivalen

7.-9. JULITRÆNA Mange har sikkert hørt om polarsirkelen, uten å vite helt hva det betyr. Polarsirkelen er grensen der midnattsolen begynner og natten forsvinner. Der ligger Træna. Men Træna er ikke spektakulært fordi det er dagslys døgnet rundt om sommeren, det er spektakulært fordi det er Træna.  Litt geografisk kontekst: Øygruppen som utgjør Træna ligger et solid stykke fra noe som ligner en by. Fiskeværet, som faktisk er Norges eldste, huser til sammen drøyt 400 mennesker. Andre helg i juli hver sommer vokser befolkningen flere hundre ganger. Hurtigbåten fra nærmeste fergeleie tar halvannen time, og da har du hav på […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.