FOTO: PRESSEBILDE

FESTIVALGUIDE – Stavernfestivalen

7.-9. JULILARVIK Skal Cardi B virkelig spille i hagen til Michael Treschow? Han tar ikke telefonen akkurat nå, så vi får vente og se. For du kan omtrent se slottet hans fra campingen på Stavernfestivalen, så han er enten veldig raus eller veldig naiv når han tillater 30.000 sjanglende mennesker å meske seg med god musikk og perlende leskedrikk i sin egen hage. Stavern tok på mange måter imot stafettpinnen etter at Hovefestivalen forduftet, og representerer i dag en av de aller største camp-festivalene vi har i Norge. Til vanlig er det gress, åker og golfende pensjonister som omgir Treschows […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X