Kongsberg Jazzfestival. FOTO: Thomas Hegna.

FESTIVALGUIDE – Anbefalinger i juli

Skral – 5.-6. juli Du må dra til Groos i Grimstad for å oppleve Norges koseligste festival – ifølge Skral. Dette er en samfunnsbevisst festival som gjør ting litt annerledes, og er stolte av det. De tilbyr for eksempel både samtale- og fysioterapi på området (hvis man har fått pakket med seg diverse lidelser i festivalbagen), og dekorerer med hjemmemekket møblement. Skral har også inngått samarbeid med organisasjonene FRI og Keychange, og arbeider for LHBTQ+-folks trygghet, og kjønnsbalanse både bak og på scenen. Skral har huket inn en hel haug kule artister for sceneshow – damer som Skaar, Das Body, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X