Kongsberg Jazzfestival. FOTO: Thomas Hegna.

FESTIVALGUIDE – Anbefalinger i juli

Skral – 5.-6. juli Du må dra til Groos i Grimstad for å oppleve Norges koseligste festival – ifølge Skral. Dette er en samfunnsbevisst festival som gjør ting litt annerledes, og er stolte av det. De tilbyr for eksempel både samtale- og fysioterapi på området (hvis man har fått pakket med seg diverse lidelser i festivalbagen), og dekorerer med hjemmemekket møblement. Skral har også inngått samarbeid med organisasjonene FRI og Keychange, og arbeider for LHBTQ+-folks trygghet, og kjønnsbalanse både bak og på scenen. Skral har huket inn en hel haug kule artister for sceneshow – damer som Skaar, Das Body, […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.