Søndag summarum: Kvinner kan og kvinner vil! Foodora, Carina Dahl og litteraturkritikkens død

Her er ukas viktigste og riktigste saker fra landet i verden der pressefriheten står sterkest. Litt frysninger? Ukas Woke Skjermdump: Instagram *river av ett og ett kronblad på blomst* Woke … ikke woke …. woke …. ikke woke … woke … IKKE WOKE! For noen år siden sa Sylvi Listhaug at her i Norge, så spiser vi svin og drikker alkohol. Det hun glemte å si, var at nevnte svin helst skal være bestilt fra en restaurant innenfor en 10 kilometers radius, og at den skal være tilsyklet gjennom både dårlige værforhold (veldig norsk) og arbeidsforhold (litt unorsk?). For er […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.