Søndag summarum: Kvinner kan og kvinner vil! Foodora, Carina Dahl og litteraturkritikkens død

Her er ukas viktigste og riktigste saker fra landet i verden der pressefriheten står sterkest. Litt frysninger? Ukas Woke Skjermdump: Instagram *river av ett og ett kronblad på blomst* Woke ... ikke woke .... woke .... ikke woke ... woke ... IKKE WOKE! For noen år siden sa Sylvi Listhaug at her i Norge, så spiser vi svin og drikker alkohol. Det hun glemte å si, var at nevnte svin helst skal være bestilt fra en restaurant innenfor en 10 kilometers radius, og at den skal være tilsyklet gjennom både dårlige værforhold (veldig norsk) og arbeidsforhold (litt unorsk?). For er […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X