KOMMENTAR: – Der kommunen kaster vanlige folk ut av hjemmene sine, kaster staten penger etter spekulantene

I FORRIGE UKE meldte NRK om bråbrems i utleiemarkedet i landets største byer: investorer sliter med å få inn leieinntekter på boligen de har kjøpt (for å leie ut), og følgelig står 11.000 utleieboliger tomme. I dag fulgte NRK opp med saken: Utleiere med tomme boliger får koronastøtte dersom de kan dokumentere 30% tapt omsetning.  Med denne ordningen lyder samme regla som gjelder for resten av regjeringens politikk – jo mer du har, jo mer får du.   Dette beviser hvordan bolig er den mest lukrative og sikre investeringen for rike folk. En investering skal jo nettopp, ifølge høyresida for å […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X