KOMMENTAR: – Der kommunen kaster vanlige folk ut av hjemmene sine, kaster staten penger etter spekulantene

I FORRIGE UKE meldte NRK om bråbrems i utleiemarkedet i landets største byer: investorer sliter med å få inn leieinntekter på boligen de har kjøpt (for å leie ut), og følgelig står 11.000 utleieboliger tomme. I dag fulgte NRK opp med saken: Utleiere med tomme boliger får koronastøtte dersom de kan dokumentere 30% tapt omsetning.  Med denne ordningen lyder samme regla som gjelder for resten av regjeringens politikk – jo mer du har, jo mer får du.   Dette beviser hvordan bolig er den mest lukrative og sikre investeringen for rike folk. En investering skal jo nettopp, ifølge høyresida for å […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.