KOMMENTAR: – Det er ingen grunn til å ta på seg jobben som «skremmer» i Norge

JEG TROR DET er vanskelig å være klimaforsker. For det første må du tåle at absolutt alle har en mening om faget ditt, både folk som har satt seg godt inn i det og folk som har satt seg dårlig inn i det. Du må også tåle at noen av disse tror på konspirasjonsteorier om hvordan du er del av en stor plan for å skade dem, og du må tåle at andre mener de har forstått faget så godt at det det er deres jobb å belære deg. Samtidig er jobben din å få litt motvillige beslutningstakere til å […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X