«Visions of Ultraflex» høres ut som en fuktighetskrem tilpasset DINE behov

Har du noen gang lurt på hvordan det er å VÆRE en av de bekymringsfrie, nærmest euforiske damene i reklamene for hygieneprodukter? Den norsk-islandske duogruppen Ultraflex virker som om de har satt seg som mål å gjenskape denne følelsen musikalsk, og i den snaue halvtimen platen deres varer føles det litt som om verden har blitt DIN lekeplass etter at du har funnet en fuktighetskrem tilpasset dine behov. https://open.spotify.com/album/6BG4wFkB7kC27n0VqixpOi?si=w6pmHILWR7OLGsyWyopTDg Kjernen i lyden til Ultraflex er tungt inspirert av åttitalls dico og synthfunk, men det blandes med både myke new age-toner, mer «cutting edge» PC Music-type lyder og mange overraskende jazzete […]

Du må være abonnent for å lese saken

Allerede abonnent? Logg inn med Vipps.

Ikke abonnent? Med NATT&DAG-abo får du tilgang til alle våre saker, men også hyggelige priser på alle våre fester, konserter på Parkteatret, filmvisninger på Vega og mye mer.

Du kommer til å spare penger om du liker å leve livet.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til NATT&DAGs personvernerklæring.