«Visions of Ultraflex» høres ut som en fuktighetskrem tilpasset DINE behov

Har du noen gang lurt på hvordan det er å VÆRE en av de bekymringsfrie, nærmest euforiske damene i reklamene for hygieneprodukter? Den norsk-islandske duogruppen Ultraflex virker som om de har satt seg som mål å gjenskape denne følelsen musikalsk, og i den snaue halvtimen platen deres varer føles det litt som om verden har blitt DIN lekeplass etter at du har funnet en fuktighetskrem tilpasset dine behov. https://open.spotify.com/album/6BG4wFkB7kC27n0VqixpOi?si=w6pmHILWR7OLGsyWyopTDg Kjernen i lyden til Ultraflex er tungt inspirert av åttitalls dico og synthfunk, men det blandes med både myke new age-toner, mer «cutting edge» PC Music-type lyder og mange overraskende jazzete […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X