Foto: Kristine Wathne

På innsiden av Norges fremste «Yas queen»-begravelsesbyrå 💅🏽

Vi lever i en verden hvor alt kan puttes i støpeskjeen, tilpasses og skreddersys ut fra ønsker, behov og paniske innfall. Døden, som må være det mest personlige og ensomme et menneske kan oppleve, er intet unntak. Hvorfor skal det siste adjøet være på begravelsesbyråenes premisser, strømlinjeformet og robbet for personlighet? En avskjed ute av stand til å si noe om avdøde? Kort sagt: hvorfor gå for tradisjonell begravelse når du kan mumifiseres, sendes til verdensrommet eller bli til et korallrev? Der det finnes etterspørsel, finner du alltid et marked, er det et nytt ordtak som sier. I KIRKEVEIEN(!) PÅ […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.