LUKE 15: Dan Børge brekker seg

Ja, det er riktig. I denne luken finner du «Dan Børge brekker seg». Skuffet? Uenig? Provosert? Vi bryr oss ikke. Dette er vår julekalender og vi gjør som vi vil. Og i dag vil vi ha Dan Børge som brekker seg. LUKE 14: Mattilsynet møter opp på døra til mikronasjonen «Niceland» Den krøllete programlederen lukter på en alkoholholdig drikk i Lesotho. Så brekker han seg. Det er ikke noe mer enn det. Tittelen skjuler ingenting. Noen av dere har sikkert sett den mange ganger før. Noen er sikkert lei av den. Påvirker det valget vårt? Nei. Hvis du ikke liker […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X