38-åringen har hørt over 49 000 album: – Det er en slags pakt med djevelen

– Mitt valg om å leve et liv som singel har gitt meg temmelig stor frihet. Folk flest blir tidlig tvunget til ofre sin kulturelle dannelse, til fordel for familie og karriere. Jeg har fortsatt til gode å begi meg ut på sånne slitsomme og tidkrevende faser av livet. EUPHEMOS ER 38 år, kommer fra Finland og har vært medlem av nettsamfunnet Rateyourmusic siden 2010. RYM er for musikk som Imdb er for film – et sted der man kan vurdere og sortere album man har hørt, oppdage nye, og komme i kontakt med andre som er interessert i samme […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X