Nesten supert fra trøndersk supergruppe

TRONDHEIMS HIPHOP-scene er som en viss både elsket og fryktet kroppsdel: delt i to. Størsteparten av byen holder seg til den gamle skolen, mens VNMS er blant de som står for en mer tidsriktig stil. Den nylig oppståtte supergruppa består av Gerald Ofori, som tidligere holdt seg til engelske tekster, men som nå har lagt om, og Bulmboys – som har vært sentrale i utviklingen av trøndersk-på-trøndersk de siste par årene.  BEGGE HAR vært aktive dette koronaåret også hver for seg. Bulmboys slapp albumet Ukjent Hav i mars, og Gerald Ofori fulgte opp med Ultraviolet i april. I løpet av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X