Nesten supert fra trøndersk supergruppe

TRONDHEIMS HIPHOP-scene er som en viss både elsket og fryktet kroppsdel: delt i to. Størsteparten av byen holder seg til den gamle skolen, mens VNMS er blant de som står for en mer tidsriktig stil. Den nylig oppståtte supergruppa består av Gerald Ofori, som tidligere holdt seg til engelske tekster, men som nå har lagt om, og Bulmboys – som har vært sentrale i utviklingen av trøndersk-på-trøndersk de siste par årene.  BEGGE HAR vært aktive dette koronaåret også hver for seg. Bulmboys slapp albumet Ukjent Hav i mars, og Gerald Ofori fulgte opp med Ultraviolet i april. I løpet av […]

Du må være abonnent for å lese saken

Allerede abonnent? Logg inn med Vipps.

Ikke abonnent? Med NATT&DAG-abo får du tilgang til alle våre saker, men også hyggelige priser på alle våre fester, konserter på Parkteatret, filmvisninger på Vega og mye mer.

Du kommer til å spare penger om du liker å leve livet.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til NATT&DAGs personvernerklæring.