I morgen vises Lars von Triers «Riket» på Cinemateket

Spørreundersøkelser forteller oss at Riket er det eneste Lars von Trier har laget du kan snakke med foreldrene dine om, fordi den gikk på norsk TV en gang for lenge siden. Riket er et sykehusdrama, men er som det meste von Trier tar i sammensatt og forskrudd. Det er en komedie, en satire, en grøsser, et mysterium, en kjærlighetshistorie, og ikke minst en svært psykedelisk opplevelse. Det virker som alle samtaler om Lars von Triers filmografi rundes av etter spørsmålet «... men har du sett Riket?». Sånn er det ofte med regissører med flere mesterverk på CVen, at verk som […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X