Myttji lys, varme og musikk som er Best Akkurat Nå

De er vanskelig å få øye på til daglig. De likner på folk flest, men en sjelden gang viser de seg frem, åpner munnen og skjenker deg de vakreste toner ... Ofte gjør musikerne dette på fredager, så du kan ta med deg musikken gjennom hele den kommende helgen. I dag er en sånn dag det til og med er spesielt mye av den nye og bra musikken. Følg lista og les om låtene under! https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=nn4eb_wJQDyg5VkR3FV8iw TACOBITCH - Stitch Face https://open.spotify.com/track/5pyEMmJHpMeWE0n8QiRz0J?si=MRWyvXXcRgyVXeO3wDmhrg Vi hadde premiere på den låta her i dag, sammen med musikkvideoen. Derfor kan du lese mer om den […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X