NATT&DAGs sex-spaltist: – Tenga Onaniegg er rart i starten, behagelig i lengden

//SPONSET INNHOLD FRA KONDOMERIET//

Kondomeriet beskriver Tenga onaniegg «som et kinderegg, bare enda deiligere». Til det vil jeg si nja. Egget er elastisk og er ment å passe «enhver penisstørrelse». Det har et hull i den minst ovale enden, hvor det er meningen å smøre kantene med glidemiddel og dryppe noe i hullet før man trer hylsen på penis.

LES OGSÅ: Sex-spaltisten tester Fleshlight Stamina Vagina: – Ikke sex, men ikke langt ifra

I MOTSETNING TIL en «fleshlight» er stoffet tynt, dermed mer fleksibelt og tøyelig, som vil si at fastheten rundt penis avhenger av hvor hardt håndgrep man velger å bruke. Fellestrekkene mellom kinder- og onaniegget er at begge er formet som et egg og ser svært tiltalende ut. Alle som liker kinderegg tror jeg er enige om at det er kunne vært mindre luft og mer hvit sjokolade. Det gjelder også Tenga onaniegg: Det skulle vært mindre luft og mer mat på innsiden.

LES OGSÅ: Sex-spaltisten tester Mer Lyst Magisk Massasjestav.

Stoffet er mykt og behagelig, innsiden er laget i mønster som skal forestille en skjede, men det litt for tynt og mykt, og «skjedesporene» ikke markante nok. Det kan hende at kjønnsorganet mitt er mindre enn hva som er optimalt for eggets design, men ved første bruk hadde jeg problemer med å føle stimulanse. Holder en knapp på at det er egget sin feil, pga jeg sliter ikke med usikkerhet og derfor er kjønnsorganet mitt akkurat passe stort). Når det er sagt, er det en artig liten sak, den bidrar til en spennende form for onani. Fin å ha med seg i lomma dersom trengselen skulle melde seg.

LES OGSÅ: Sex-spaltisten tester Womanizer Liberty: – Perfekt måte å komme på

DU KAN TIL OG MED ha den på tissen når du er ute og går, uten at det synes betydelig! Mmm. Jeg prøvde det faktisk, jeg smurte glidemiddel i åpningen, tredde den på tissen og gikk til butikken. Det var stor opplevelse, kanskje mest på grunn av spenningen i det å onanere «offentlig». Offentlig og lovlig, tror jeg? Jeg har aldri gledet meg så mye til å komme hjem. Mat i kjøleskapet og veldig hardt kjønnsorgan. Jeg hadde i løpet av turen blitt vant til eggets følelse, og jeg kom på null komma niks da jeg først begynte å bevege det aktivt rundt penis. Ja, det er også et tips: egget kan beveges både vertikalt og roterende rundt penishodet. Anbefalt antall bruk er seks ganger. Min erfaring er at man først må lære seg å bruke egget før det blir deilig, og det lærer man fort.

Tenga Onaniegg (og mye annet!) fås kjøpt HER.

Utseende
Et hvitt egg, det ser sykt smooth ut, stilrent.

Følelse
Rart i starten, behagelig i lengden.

Brukervennlighet
Man må lære å bruke passelig med håndkraft. Det er lett å ha med seg hvor som helst og lager minimalt med lyd.

Totalvurdering