Her er den! Musikken som er Best Akkurat Nå

Ikke for å være frekk mot gammel og dårlig musikk, men ny og bra musikk er bedre. Litt derfor plukker NATT&DAGs musikkredaksjon hver uke ut den beste musikken som har kommet i uka som gikk. Følg lista på Spotify: https://open.spotify.com/playlist/2afw8eDbyJdkp1I5zAogZF?si=wdcJkzqDQdKhWGOd34OvUA Les også: Yaeji med ny mixtape: – Uansett hvor jeg drar, er det mange folk som ser ut som meg, som kan relatere til meg Dutty Dior, Arif - MOSHPIT https://open.spotify.com/track/5Ddus44TeAU3ccdhyygHjb?si=lAXACjF7QSmdS_YOXSpeJA Kanskje er det mye å ta i å kalle noe en tendens basert på et par utgivelser, men det er like fullt gledelig at samarbeid generasjoner i mellom ser […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X