Toppen av underholdning eller UTROLIG irriterende

DET IRRITERER meg alltid noe helt jævlig når jeg ser en anmeldelse av et kultband med en lang historie der anmelderen åpenbart ikke vet eller bryr seg spesielt mye om artisten. Så for å komme eventuell irritasjon i forkjøpet vil jeg innrømme med en gang at jeg aldri har hørt et helt Squarepusher-album før. Jeg har fått med meg at han er en stor favoritt blant folk som digger eksentrisk elektronisk musikk med hyperaktiv trommeprogrammering, men personlig har jeg for det meste fått behovet mitt dekket av Venetian Snares på den fronten. NÅ SOM kortene er på bordet kan jeg […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X