Klimaet må reddes, men ikke med diskré popmusikk

Songs for a Restless World består av ti sanger med Siri Byrkjedals vokal, en gitar og en synthesizer som sammen fokuserer på klimakrisa. Hvordan lager man musikk om verdenskriser uten at det blir ironisk «Heal the World»-stemning, spør du? Ifølge Songs for a Restless World: ved å bytte ut «there are people dying» med «some days I think a lot about the things I didn’t do». Det vil si: ved å fordele skyldfølelsen/ansvaret og ikke peke finger. Den positive 90-tallsaktivismen er altså byttet ut med en tristere Simon and Garfunkel-stemning. «A Great Fake Piece of Land» handler om de store […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X