NRK: – I dag har vi rundt 150 000 programmer tilgjengelig i NRK TV

I dag publiserte NATT&DAG kommentaren NRKs nye arkivavtale er uakseptabel. Her er NRKs tilsvar. NRK ønsker å dele mest mulig av arkivinnholdet vårt som er en viktig del av norsk kulturarv.  I dag har vi rundt 150 000 programmer tilgjengelig. Antallet øker for hver dag og vi jobber med å digitalisere og gjøre alt publisert innhold tilgjengelig for publikum, både eldre og nyere innhold. Det betyr at NRK bruker mye ressurser på å gjøre alt nytt innhold tilgjengelig for publikum. Vi klarte imidlertid ikke å få til en avtale med Norwaco som gir oss rettigheter til å publisere alt vi […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X