NATT&DAG går nye veier for å finansiere viktig journalistikk

Brorparten av NATT&DAGS inntekter kommer fra kultur, festival og utelivsbransjen, og pandemien traff oss følgelig hardt. Det store frafallet av annonseinntekter og inntekter fra arrangementer, gjorde at vi ble nødt til å delvis permittere redaksjonen, kutte avisutgivelser og engasjere færre frilansere. Det har også gjort at vi nå går nye veier for å finansiere journalistikken vår. NATT&DAG har sammen med ANFO og Opinion nå laget et innsikt-prosjekt som skal grave i de unges alternative mediehverdag. Det skal videre danne grunnlag for redaksjonell produksjon i NATT&DAGs kanaler. Daglig leder i NATT&DAG, Christian Fure, mener samarbeidet vil føre til gode resultater. – […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.