NATT&DAG går nye veier for å finansiere viktig journalistikk

Brorparten av NATT&DAGS inntekter kommer fra kultur, festival og utelivsbransjen, og pandemien traff oss følgelig hardt. Det store frafallet av annonseinntekter og inntekter fra arrangementer, gjorde at vi ble nødt til å delvis permittere redaksjonen, kutte avisutgivelser og engasjere færre frilansere. Det har også gjort at vi nå går nye veier for å finansiere journalistikken vår. NATT&DAG har sammen med ANFO og Opinion nå laget et innsikt-prosjekt som skal grave i de unges alternative mediehverdag. Det skal videre danne grunnlag for redaksjonell produksjon i NATT&DAGs kanaler. Daglig leder i NATT&DAG, Christian Fure, mener samarbeidet vil føre til gode resultater. – […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X