KOMMENTAR: – SAS-reklamen er nyliberalistisk identitetspolitikk

SAS-reklamen er problematisk. Den organiserte kampanjen mot den er åpenbart verre, men man må kunne se kritisk på innholdet i reklamen uansett hvor kjipe kritikerne er. REKLAMEN OPERERER med utgangspunkt i at sosiale framskritt som demokrati og likestilling er noe man importerer og ikke kjemper frem selv. Folkestyret ble, ifølge reklamen, importert fra Hellas. Verken grekerne eller romerne hadde folkestyre. Det var slavestater der kun en liten del av mennene hadde stemmerett, de frie borgerne. Når det skandinaviske demokratiet ble tvunget fram i begynnelsen av det 20. århundret, var det ikke grekerne som var forbildet. Det var den internasjonale arbeiderbevegelsen […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.