Kommentar: – Det eneste som er like kaotisk som det amerikanske valget, er norske mediers dekning av det

Synes du det amerikanske valget er vanskelig å henge med på? Sliter du med å forstå hvorfor det kommer nye kandidater inn og ut tilsynelatende annenhver uke? Frykt ikke, norske medier kommer ikke til å oppklare noe som helst. Det eneste som er like kaotisk som det amerikanske valget, er nemlig norske mediers dekning av det. Den utløsende årsaken til denne teksten er Christina Plettens kritikk av Bernie Sanders i dagens Aftenposten. Hennes hovedpoeng er at Bernie Sanders egentlig står for det samme som Trump. Begge er «populister», som bare «tilsynelatende» står i «hver sin ende av det politiske spekteret. […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.