Kommentar: – Det eneste som er like kaotisk som det amerikanske valget, er norske mediers dekning av det

Synes du det amerikanske valget er vanskelig å henge med på? Sliter du med å forstå hvorfor det kommer nye kandidater inn og ut tilsynelatende annenhver uke? Frykt ikke, norske medier kommer ikke til å oppklare noe som helst. Det eneste som er like kaotisk som det amerikanske valget, er nemlig norske mediers dekning av det. Den utløsende årsaken til denne teksten er Christina Plettens kritikk av Bernie Sanders i dagens Aftenposten. Hennes hovedpoeng er at Bernie Sanders egentlig står for det samme som Trump. Begge er «populister», som bare «tilsynelatende» står i «hver sin ende av det politiske spekteret. […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X