070 Shake – «Modus Vivendi»: – En jævlig bra debut

DET BESTE som kom ut av Kanye West-kaoset kjent som albumet Ye, er siste halvdel av sporet «Ghost Town». Det var først her folk fikk øynene opp for Danielle Balbuena, alias 070 Shake. Gåsehudfremkallende, skrev flere anmeldere om outro-refrenget. Det samme kan sies om debut-albumet, Modus Vivendi.  ET GOOGLE-søk forteller at tittelen er et latinsk begrep som kan bety at motstridende parter avtaler en fredelig sameksistens. Det blir også brukt om en måte å leve på. Det passer godt når vi i løpet av 14 spor får servert en melankolsk og sentimental, men også håpefull og reflektert, Shake. I sameksistens! […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X