Søndag Summarum: WW3, karakterdrap, girl in red og Fukushima er en «hub»

*stormer inn i rommet akkurat i det du sier «... men hvem skal faktasjekke faktasjekkerne?»* Betimelig spørsmål! Men utover følgende har vi ingen kommentar: Søndag Summarum er tilbake! Men søndag er det ikke, ville kanskje en faktasjekker påpekt. Til det vil vi bare si: mandag, det er ukas søndag. Mandag er ukas søndag. Motsatt er hver dag en mandag for den hårløse skrikerungen som er norsk offentlighet. Og den er av typen blå. Med disse innledende betraktningene er det bare én ting som gjenstår, og det er hele resten av spalten. Ukas trend Skjermdump: Twitter Fredag skjedde det to store […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X