Søndag Summarum: WW3, karakterdrap, girl in red og Fukushima er en «hub»

*stormer inn i rommet akkurat i det du sier «... men hvem skal faktasjekke faktasjekkerne?»* Betimelig spørsmål! Men utover følgende har vi ingen kommentar: Søndag Summarum er tilbake! Men søndag er det ikke, ville kanskje en faktasjekker påpekt. Til det vil vi bare si: mandag, det er ukas søndag. Mandag er ukas søndag. Motsatt er hver dag en mandag for den hårløse skrikerungen som er norsk offentlighet. Og den er av typen blå. Med disse innledende betraktningene er det bare én ting som gjenstår, og det er hele resten av spalten. Ukas trend Skjermdump: Twitter Fredag skjedde det to store […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.