KOMMENTAR: – Rusmoralistene bør gå i seg selv

DEN SISTE tiden har flere norske medier fortalt historien om 21 år gamle Håkon og kjæresten Melody som skulle prøve MDMA i England. Paret trodde to gram på deling var en forsvarlig dose, og da overdosen inntraff, ville Håkon ikke at de skulle ringe etter ambulanse. Håkon døde, mens kjæresten ble traumatisert for livet.  I oktober i fjor lanserte vi i Foreningen Tryggere Ruspolitikk en plakatkampanje i Oslo sentrum om hvordan ulike rusmidler kan brukes på tryggere måter. Selv om mange var positive, reagerte flere med moralsk forargelse over at vi også informerte om bruk av ulovlige rusmidler. Kritikken var i […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.