KOMMENTAR: – Rusmoralistene bør gå i seg selv

DEN SISTE tiden har flere norske medier fortalt historien om 21 år gamle Håkon og kjæresten Melody som skulle prøve MDMA i England. Paret trodde to gram på deling var en forsvarlig dose, og da overdosen inntraff, ville Håkon ikke at de skulle ringe etter ambulanse. Håkon døde, mens kjæresten ble traumatisert for livet.  I oktober i fjor lanserte vi i Foreningen Tryggere Ruspolitikk en plakatkampanje i Oslo sentrum om hvordan ulike rusmidler kan brukes på tryggere måter. Selv om mange var positive, reagerte flere med moralsk forargelse over at vi også informerte om bruk av ulovlige rusmidler. Kritikken var i […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X