Topp 8 selvsagte kronikker på NRK Ytring

NRK Ytring ble startet for å styrke ordskiftet og debatten i det offentlige rom, og gjøre det lettere å dele meningene sine med andre. Som regel ble meningene fremlagt i noe av det norskeste vi har: kronikken. Det har blitt publisert mange gode kronikker på Ytring, men ikke alle har vært like kontroversielle. Les også:  Topp 29 selvsagte ledere fra Aftenposten Her er åtte av de mest selvsagte.  Ja, det bør du ha! Sant, det! USAs president er nok den mektigste personen i verden, ja! =) Enig!!! Ja, vi gjør nok det nå, ja! :/ Så bra! =) Enig! Enig! […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X