Klarte Else å få psykologen til å le da hun gikk i terapi?

I samtaleboka Else går til psykolog får vi oppsummert to års samtaler mellom Else Kåss Furuseth og psykologen Per Gørvell. Det er morsomt, interessant og ofte veldig rørende. Akkurat som vi forventer fra Else, med andre ord.

Om man virkelig vil få følelsen av å være til stede i rommet bør du høre på lydboka, hvor både Else og psykiateren hennes spiller inn egne stemmer. Men hvor skal du få hørt dette? Jo, på Storytel, selvfølgelig! Nærmere bestemt her.

Les også: Kenneth Moes brakdebut om sjelens mørke fest er endelig Storytel

Får man kjeft om man prøver å få psykologen sin til å le? Går Else fremdeles i terapi? Og hvilken kjendis bør gi ut en lignende bok? Vi tok tak i Else og krevde noen føkkings svar!

Se hele intervjuet her!

Les også: Dette er de beste podcastene du kan høre på Storytel