Er Jacquees kongen av R&B?

Etter at R. Kelly i kjølvannet av dokumentarserien Surviving R. Kelly ENDELIG ble diskreditert for resten av livet (?), oppstod det et maktvakuum. Tittelen «King of R&B» var ledig for den som kunne fylle pervoskoene til den avgåtte monarken. Det kunne blitt Justin Bieber, hadde han fulgt opp 2014-albumet Journals med lignende toner, men nei. 25-årige Jacquees nølte ikke med å påberope seg tronen – til internetts store fornøyelse/forargelse. Om dette kanskje var noe prematurt i manges øyne, så det ikke ut til å ha større innvirkning på Atlanta-gutten enn at han valgte å kalle sin neste plate for nettopp […]

Du må være abonnent for å lese saken

Allerede abonnent? Logg inn med Vipps.

Ikke abonnent? Med NATT&DAG-abo får du tilgang til alle våre saker, men også hyggelige priser på alle våre fester, konserter på Parkteatret, filmvisninger på Vega og mye mer.

Du kommer til å spare penger om du liker å leve livet.

Ved å bruke 1-trinns registrering eller at du oppretter en konto ovenfor, samtykker du til NATT&DAGs personvernerklæring.