Er Jacquees kongen av R&B?

Etter at R. Kelly i kjølvannet av dokumentarserien Surviving R. Kelly ENDELIG ble diskreditert for resten av livet (?), oppstod det et maktvakuum. Tittelen «King of R&B» var ledig for den som kunne fylle pervoskoene til den avgåtte monarken. Det kunne blitt Justin Bieber, hadde han fulgt opp 2014-albumet Journals med lignende toner, men nei. 25-årige Jacquees nølte ikke med å påberope seg tronen – til internetts store fornøyelse/forargelse. Om dette kanskje var noe prematurt i manges øyne, så det ikke ut til å ha større innvirkning på Atlanta-gutten enn at han valgte å kalle sin neste plate for nettopp […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X