En reise gjennom det autoritære Europa

Flyskam er ikke lenger bare noe overvektige kjenner når de ikke får plass i setet, men noe vi alle bør begynne å føle om vi skal redde kloden. Men hvordan skal vi kunne dra til utlandet for å drikke billig øl, spise billig mat og bli kjent med utlendinger mens vi på gebrokkent engelsk forteller om janteloven? Vi kan ta tog, selvfølgelig, din idiot! Nå gjør du deg dummere enn det du er, og det er godt gjort. Flyskam har gitt tog, og spesielt interrail, et slags comeback i nordmenns ferievaner. Men det har vel ikke du fått med deg, […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X