DEBATT: – Klimakrisen er en feberfantasi

DEN 8. JUNI kl. 22:34 la jeg ut en melding på Twitter der jeg skrev følgende:   Reaksjonene lot ikke vente på seg, og i skrivende stund har tweeten nådd ut til 46.000 mennesker, hvor 124 har kommentert. Tweeten min har faktisk skapt over dobbelt så stort engasjement enn da Arendalsuka annonserte at de hadde invitert partiet Alliansen. Men mente jeg faktisk det jeg skrev? Mente jeg at klimakrisen er en feberfantasi? Absolutt, og i dette innlegget forklarer jeg hvorfor. Det handler først og fremst om bruken av ordet «krise». For at noe skal betegnes som en krise, skal det ifølge Store Norske […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X