Debatt: – Resett lever av ragebait, konspirasjonsteorier og landssvik-narrativer

Den siste uka har det vært en aksjon på twitter: flere, også politikere, har tatt direkte kontakt med annonsører, og oppfordret dem til å fjerne reklamene sine på Resett.no. Flere har lyttet, deriblant Jysk, Norgesenergi og hotellkjeden Nordic Choice. I går kveld ble det og kjent at Resett har blitt utestengt av Google, og alle annonsene ble fjernet. Etter Twitter-aksjonen så er det én ting som står klart for meg: Det hersker mange feiloppfatninger om hva Resett egentlig er. Det virker som om at flere tror at de bare var en nasjonalkonservativ, litt tabloid nettavis som ble forsøkt kneblet av […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X