Foto: Kristine Wathne

Hva spiser luksuskokkene på jobb?

Trondheim, av alle steder, er blitt landets fremste restaurantby. Nei, dette kommer ikke fra oss, men fra arkitektur- og matbilaget til Dagens Næringsliv, D2. Men det er jo ikke helt feil, heller. For i byen som lenge har vært totaldominert av dårlige pizzasteder kamuflert som bra pizzasteder, så har det dukket opp steder som serverer gjestene nykål og røkt piggvarsaus med avrugakaviar, akkar med strimlet hode og tentakler med blekkemulsjon og knutekål og urfe entrecôte med borretaneløk og margsaus. Men hva spiser luksuskokkene til lunsj? Og gråter de på jobb? Røst Teaterbistro Fiskekake med råkost & remulade Hvem spiser her? […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.