Foto: Kristine Wathne

Hva spiser luksuskokkene på jobb?

Trondheim, av alle steder, er blitt landets fremste restaurantby. Nei, dette kommer ikke fra oss, men fra arkitektur- og matbilaget til Dagens Næringsliv, D2. Men det er jo ikke helt feil, heller. For i byen som lenge har vært totaldominert av dårlige pizzasteder kamuflert som bra pizzasteder, så har det dukket opp steder som serverer gjestene nykål og røkt piggvarsaus med avrugakaviar, akkar med strimlet hode og tentakler med blekkemulsjon og knutekål og urfe entrecôte med borretaneløk og margsaus. Men hva spiser luksuskokkene til lunsj? Og gråter de på jobb? Røst Teaterbistro Fiskekake med råkost & remulade Hvem spiser her? […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X