PNLs nyeste musikkvideo er vanvittig (og statsfinansiert)

Det er snart tre år siden forrige gang, men den 5. april slipper den franske rapduoen PNL endelig et album. Siden Le Monde Chico (2015) og Dans la Legende (2016) har brødrene stått i front for den fransk-språklige rappen som globalt fenomen, og også utgjort gullstandarden hva cloud rap-undersjangeren angår. Så ble det stille, før de slapp to singler i fjor. Fredag slapp de singelen «Au DD» til det nye albumet Deux Freres og dertil hørende: en helt rå video. PNL-videoer er alltid et kunstverk i seg selv. De får øyne til sperres opp og munner til å måpe, men den franske rap-duoens siste video har også […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.