PNLs nyeste musikkvideo er vanvittig (og statsfinansiert)

Det er snart tre år siden forrige gang, men den 5. april slipper den franske rapduoen PNL endelig et album. Siden Le Monde Chico (2015) og Dans la Legende (2016) har brødrene stått i front for den fransk-språklige rappen som globalt fenomen, og også utgjort gullstandarden hva cloud rap-undersjangeren angår. Så ble det stille, før de slapp to singler i fjor. Fredag slapp de singelen «Au DD» til det nye albumet Deux Freres og dertil hørende: en helt rå video. PNL-videoer er alltid et kunstverk i seg selv. De får øyne til sperres opp og munner til å måpe, men den franske rap-duoens siste video har også […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X