dig

Influencer-fagdag: Vi sjekket ståa i «dagens tankesmie»

Var Hitler en influencer, tenkte jeg, på vei til Christiania Theater en beinkald morgen i januar. I 1941 het teateret «Deutsches Theater in Norwegen», og var et propagandatiltak for å vinne det norske folks hjerter gjennom å servere det ypperste av tysk kultur. Det som skulle skje denne dagen var tilfeldigvis også et slags tiltak knyttet til ulike former for propaganda. Det var duket for premieren av VIXEN Influencer Konferanse 2019. I fjor ble Vixen Influencer Awards utsatt for ramsalt kritikk av flere influencere. Ulrikke Falch mente at samtlige av de nominerte influencerne fremmet et usunt fokus på utseende. Jørgine […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.