Denne barne-Youtube-videoen kommer til å fucke deg opp

Dette er saken: På Youtube florerer det av videoer der dyr forsvinner inn i en slags kuleformet fossefall-aktig portal og kommer ut igjen som et annet, litt kulere dyr. Vi har funnet en video der musikken samtidig skifter fra pianobasert barnemusikk til EDM. Nettstedet Youtube er fullt av datagenerert innhold tilpasset smårollinger, og deres desperate foreldre, som som i overtrøtt villrede stikker iPader og smarttelefoner i fingrene til de små i håp om et par minutters pause fra alt maset. Mye av innholdet er produsert av bots, eller i det minste bestemt av algoritmer. Derfor finnes det et uendelig antall videoer […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X