SPILLELISTE: Rykende fersk, Best Akkurat Nå

Deathcrush, Sandra Kolstad, Ariana Grande, Lil Halima, Fred Fades og Future er bare noen av artistene i ukens oppdaterte Best Akkurat Nå-spilleliste.

b
a

Hver uke legger N&Ds musikkredaksjon til ti nye og primært norske låter i vår Best Akkurat Nå-liste på Spotify. Trykk på det lille kalendertegnet (desktop!) eller den lille trappa heeeelt øverst om du er på mobil, så kan du sortere det sånn at du får opp det vi har lagt inn sist først.

LES OGSÅ: – Hvordan kan man IKKE vise penis?

Fredface, Jawn Rice – June Gloom

Med fare for å si noe også en idiot kunne ha sagt etter et par glass ute: et av problemene med sjangeren house er at den er kjedelig. House er liksom den skikkelige storebroren til mer spennende og utagerende elektroniske sjangre. Men Jacuzzi Boys, Fredface og Jawn Rices nye album som ble sluppet på Oslo-baserte Mutual Intentions i dag er alt annet enn kjedelig. «June Gloom» er et synthdrevet fuck you til vinter, depresjon og vinterdepresjon. Syden i januar! Boblebad i Norge! Lyd i øret!

Ariana Grande – 7 Rings

Ok, så Ariana Grande lager hiphop nå? Greit for oss. Denne Sound of Music-baserte andresingelen fra Thank u, next-albumet skriker etter gjestevers fra en av Migos-ene, men er ellers det meste man kan ønske seg.

Lil Halima – Hold Me

Lil Halima lager musikk som det er umulig å mislike. Det er et eller annet med den som … den er liksom objektivt bra. Riktignok kan det være både en positiv og en negativ ting. Men når ingenting lenger kan tas for gitt, når alt faller sammen, brytes opp, brytes ned, er det ikke nettopp musikk som dette vi trenger? Musikk som handler om at det er trist å føle seg ensom, at det er fint å ha noen å holde hender med. Å ha noen å holde rundt, mens man hører på musikk som er, tja, sånn passe bra.

LES OGSÅ: Lil Halima har vært aktiv i AUF og fikk toppkarakterer på skolen

Future – Call the Coroner

Future er som sønnen du har som alltid sitter og gamer i kjellerstua. Du kommer ned der og ser ham og tenker: Ja, han sitter her fortsatt, ja. Du elsker ham, men han skuffer deg. Nå har han sluppet album og vi elsker det. Men det er litt skuffende også.

Deathcrush – Ego 

Liker du forvridde tolkninger av eurodance med innslag av grunge? Look no further …

LES OGSÅ: Vinn billetter til Actress på The Villa i kveld!