NATT&DAG på Drag Syndrome-show: – Jeg vil anbefale alle å få et ekstra kromosom

I disse dager diskuteres den såkalte downs-paragrafen, paragraf 2c, i abortloven. Denne lovbestemmelsen åpner for abort etter uke 12 så lenge «det er stor fare for at barnet kan få alvorlig sykdom, som følge av arvelige anlegg, sykdom eller skadelige påvirkninger under svangerskapet». KrF og Høyre mener denne formuleringen er diskriminerende mot mennesker med downs syndrom, og går nå inn for å endre ordlyden til «ikke levedyktig» for at man skal kunne ta abort etter utgangen av uke 12 . Debatten blusset opp etter at KrF  signaliserte at de ønsker å bli med i regjeringen. En innskrenking i abortloven blir altså […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.