NATT&DAG på Drag Syndrome-show: – Jeg vil anbefale alle å få et ekstra kromosom

I disse dager diskuteres den såkalte downs-paragrafen, paragraf 2c, i abortloven. Denne lovbestemmelsen åpner for abort etter uke 12 så lenge «det er stor fare for at barnet kan få alvorlig sykdom, som følge av arvelige anlegg, sykdom eller skadelige påvirkninger under svangerskapet». KrF og Høyre mener denne formuleringen er diskriminerende mot mennesker med downs syndrom, og går nå inn for å endre ordlyden til «ikke levedyktig» for at man skal kunne ta abort etter utgangen av uke 12 . Debatten blusset opp etter at KrF  signaliserte at de ønsker å bli med i regjeringen. En innskrenking i abortloven blir altså […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X