Vi deler ut billetter til Vibbefangers Vibbefestival fredag 5. oktober!

Haha... Haha... Hm? Åja, hei du, jeg så deg ikke! Jeg sitter bare her og tenker på hvordan fredagen vil bli for deg. Du skal jo på den festen, med barndomsvennen din og hans bekjente som studerer kulturprosjektledelse på Høgskolen i Innlandet. Blir sikkert fint, det! :) Men grunnen til at jeg ler så godt er at jeg tenker på hvordan fredagen kommer til å bli for meg. Jeg skal nemlig på Vibbefangers Vibbefestival i Oslo på Rockefeller og John Dee. Se også: Eirik Aas er sykt smart og han går i søvne! Se videobevis her. Det bergenske plateselskapet tar nemlig med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X