Bleieløs

Ny trend: VG finner på nye trender

En gang i tiden ble en av NATT&DAGs redaktører kontaktet av VGs MinMote-redaksjon og bedt om å hjelpe dem med hipstertrendene. Nå har avisen begynt å lage sine egne, svært hyppige trendanalyser. Det er ikke alle trendene vi umiddelbart gjenkjenner fra gatebildet, men her er det aller siste. Ifølge VG. Ny trend: Unge dropper alkohol helt Medienes patologiske oppheng i CASE-journalistikk, der absolutt alle saker SKAL ha en eksemplarisk person å følge, kan gå forferdelig, forferdelig galt. Og det er lite som er så desperat utilfredsstilt som en sak der casen overhodet ikke passer til saken. Sånn som i denne […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X