Ny trend: VG finner på nye trender

Dagen er ikke helt den samme uten en spinnvill trendanalyse. Her er de nyeste trendene. Ifølge VG.

b
a

En gang i tiden ble en av NATT&DAGs redaktører kontaktet av VGs MinMote-redaksjon og bedt om å hjelpe dem med hipstertrendene. Nå har avisen begynt å lage sine egne, svært hyppige trendanalyser. Det er ikke alle trendene vi umiddelbart gjenkjenner fra gatebildet, men her er det aller siste.

Ifølge VG.

Ny trend: Unge dropper alkohol helt

Medienes patologiske oppheng i CASE-journalistikk, der absolutt alle saker SKAL ha en eksemplarisk person å følge, kan gå forferdelig, forferdelig galt. Og det er lite som er så desperat utilfredsstilt som en sak der casen overhodet ikke passer til saken. Sånn som i denne saken, hvor case-fetisjismen antar nye høyder: Cornelia (26) drikker ikke – og det skyldes, helt enkelt, at hun hadde en skjellsettende opplevelse i en seng i LA for fem år siden. Brent barn skyr ilden, slik som… ja.

Hvis det er så sykt vanskelig å finne case, er det vel kanskje ikke så veldig utbredt, VG? Eller? VG?

Les også:  VGs terror-kommentatorer: – Det blir bare verre og verre. Det er ingen utsikter til at det tar slutt​

VG tester ny trend: Finner hverandre i baksetet​


Skjønner ikke.

Ny leppetrend: Forkastelig


«Det er ikke godt, men det er ikke vondt heller». Litt som livet ellers. Neeeida! For det gjør jo faktisk litt vondt å leve når VG serverer oss og resten av kongeriket denne tullegrøten til middag. Det kan godt hende at folk putter både det ene og det andre i leppene sine, men å kalle det for en ny trend er like teit som blind vold.

Ny nasketrend: Det er en evig «katt- og muslek»


Innenfor estetikkens sfære foreligger det usannsynlig mange krav til hvordan man til enhver tid skal se ut, og for de som er en mer eller mindre ufrivillig del av det, krever det midler. De er som oftest, og dessverre, lett påvirkelige barn og unge som ikke tjener egne penger.

Men der det finnes problemer, finnes det heldigvis sylskarpe gründere og løsninger med trendpotensial.

For hva hvis man ikke trenger midler? Tenk over dette: Har du noen gang sett en 15 år gammel jente uten en kopp fra SmoothieXchange eller McDonalds? Og kan ikke koppen, etter å ha blitt tømt for sitt opprinnelige innhold, fylles opp på nytt? Med for eksempel mascaraer, eyelinere og lipglosser? Å joda! Så det er jo fort en ny nasketrend, dét. Tenk at man kan være både pen og trendy. I fengsel :)

Les også: Det beste fra VGs Movember-protokoll​

Ny trend: Sove i hengekøye


Søvn i friluft, odør av bark og kulturell appropriasjon. Det er hengekøya, det! Og hvis du har lyst til å være skikkelig «trendy», så gjelder det ifølge VG å sove i dem. Det kan du gjøre hvor som helst, så lenge det er to faste objekter med et tilfredsstillende mellomrom som gjør det fysisk mulig å henge opp køya på forsvarlig og hensiktsmessig vis.

Ny trend: Slik trener du variert

Jaha. Denne må vi nesten avvise på grunnlag av sjangerblanding.

Ny trend: Bleieløse babyer

Viktig beskjed til alle sensitive og irritable personer: Noe nytt og ekkelt står for døren, skriver VG, for nå skal «hipsternes babyer være bleieløse». Ok. Vi har ikke sett ÉN bleieløs baby, så dette minner skremmende mye om en tendenssak fra D2 der amerikansk problematikk adopteres inn i våre deilige, norske og normale forhold.

Ja, med mindre VG med «babyer» mener alle de voksne babyene som det dessverre finnes så altfor, altfor mange av.

Ny trend: Flere vil bo i minihus


Det spørs om folk egentlig vil bo i minihus, det er i alle fall nærliggende å tenke at det kanskje heller beror på at folk ikke har så jævlig til valg når det plutselig skal koste 2,3 millioner for et busskur med felles bad på Tveita?

Ny trend: Heterofile kvinner har sex med kvinner


Mmmh! Enorme logiske brister som inntrer allerede i første setningsledd! Her presenteres vi for en sak der kvinner som ligger med andre kvinner bedyrer at de er heterofile. Ja, hvordan var dette igjen?

Homoseksualitet er kjønnsdrift og seksuell aktivitet rettet mot personer av samme kjønn (snl.no, 2018). Sånn var det, ja. Dette kan virke som selvfornektelse på sitt mest grufulle stadium (obs: ny trend?), men det er greit: Vi kan vel kanskje gå med på at det er forskjell på homoseksuell identitet og atferd. Det er imidlertid ikke grunn god nok til å kalle det en NY trend, for kvinner har ligget med kvinner OG jugd om det i hundrevis av år.

Det synes nesten maktpåliggende å spørre: er det noe som IKKE er en ny trend? ​

Den er god!

Les også: 9 screenshots fra VG.no som viser hvor CHILL det er å bo i et land som skal bruke 231,1 milliarder av oljeinntektene