Musikkelskerne

Musikkelskerne spiller på Blå på torsdag: – Vi er to snille gutter som spiller fet musik :)

NATT&DAG inviterer sammen med Roskilde og BLÅ til slippfest, artistslipp og FEST 5. april! 

Det er slippfest for vår nye utgave, og så er det slippfest for noen av artistene som skal spille på Roskilde i sommer. Sammen med Kakkmaddafakka, Jakob Ogawa og Beryl Diane er Musikkelskerne (!) annonsert som kunstnerisk innslag, og bygger oppunder ekstasen over årets første utepils alles enighet om at våren (kanskje) har kommet til Oslo.

Men ok, alle kjenner til VÅREN og Roskilde, men hvem er Musikkelskerne?

– Vi er Axel og Elias, to snille gutter som spiller fet musikk. Og når vi sier at vi spiller fet musikk så må du nesten stole på oss på akkurat dette, sidenvi er de eneste sertifiserte musikkelskerne i Oslo.

Nettopp! Dere har jo DJ-Norges flotteste navn. Hadde dere andre navn på blokka enn Musikkelskerne som også var ting dere var? Platespinnerne eller Låtmikserne eller Volumjustererne eller lignende? 
– Størst av alt er kjærligheten. Synes dere navnet fungerer bra? Fungerer greit, det. Hvordan funker NATT&DAG? Eller skal vi si natt og evig mørke? ¯\_(ツ)_/¯

I en tråd på VGs diskusjonsforum fra 2007 er det noen som kategoriserer en musikkelsker som dette: «Jeg tror musikkelskere ofte er ganske harmoniske, og sjelden havner i klammeri i drosjekøer, trolig fordi de er hjemme og hører på musikk». Kan dere avkrefte eller bekrefte?

– Ja, det stemmer nok at vi er ganske harmoniske og sjeldent (aldri) havner i klammerier. For å videre sitere trådstarter Top-Of-The-Pops i forumdiskusjonen du selv referer til så er vi nok over gjennomsnittlig intelligente også.

Hva er forholdet deres til Roskilde?
Elias:  Har ikke vært der, sorry. Ser litt slitsomt ut.
Axel: Jeg har vært der to ganger, og det var litt slitsomt.

Roskildolemma: Spille 1130 på Orange siste dagen, eller 0230 i Arena-teltet?
Elias: Orange er den største scene og jeg kan legge meg tidlig, så den er lett!
Axel: For å få plass til våre 60.000+ fans så måtte det nesten blitt Orange.

Blir ikke plass til alle på Blå på torsdag, altså. Kom tidlig. Ta på shorts? Det er vår.

X