Foto: Ida Wammer

Rapport fra Spellemann: – Vi synes at både menn og kvinner er like mye verdt

– Dette er jo helt «Hver gang vi møtes», en fest der alle roser hverandre opp i skyene uansett om de har levert bra eller ikke. Det er en litt eldre ukeblad-journalist som serverer strofen. Så styrter hun mot Mari Boine som entrer presserommet etter å ha vunnet Spellemanns hederspris. Begeistringen over Boines ankomst, forsterkes av sølja på Boines bryst. Stor som en tallerken, utbryter journalisten i et frydefullt hyl. Les også: Koreografert katastrofe: En kjendiskveld på Wallmans Salonger  Den røde løperen Jeg står midt i en skokk desorienterte journalister ved den røde løperen. Stemningen er tense. De famler med […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X