Foto: Ida Wammer

Rapport fra Spellemann: – Vi synes at både menn og kvinner er like mye verdt

– Dette er jo helt «Hver gang vi møtes», en fest der alle roser hverandre opp i skyene uansett om de har levert bra eller ikke. Det er en litt eldre ukeblad-journalist som serverer strofen. Så styrter hun mot Mari Boine som entrer presserommet etter å ha vunnet Spellemanns hederspris. Begeistringen over Boines ankomst, forsterkes av sølja på Boines bryst. Stor som en tallerken, utbryter journalisten i et frydefullt hyl. Les også: Koreografert katastrofe: En kjendiskveld på Wallmans Salonger  Den røde løperen Jeg står midt i en skokk desorienterte journalister ved den røde løperen. Stemningen er tense. De famler med […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.