8 uforsiktigheter Frp burde foreslå at du skal betale for selv

Norges selverklært «beste» parti har gjort det igjen: skjøvet liberalisme-termen foran seg når de vil rettferdiggjøre å være kjipe mot svakerestilte. D’oh! Aust-Agder Frp har lagt fram er forslag om at kvinner selv skal begynne å betale for abort, siden graviditet er selvforskyldt, og staten ikke skal «betale for konsekvensene» av dine valg. Kort sagt mener de at kvinner må ta ansvar for egen puling, og at verden trenger flere barn med veldig unge, fattige og enslige mødre. Samtidig på vestkysten vurderer Stavanger Frp juridisk abort, som skal gi menn muligheten til å skrive seg vekk fra rettighetene og pliktene […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.