8 uforsiktigheter Frp burde foreslå at du skal betale for selv

Norges selverklært «beste» parti har gjort det igjen: skjøvet liberalisme-termen foran seg når de vil rettferdiggjøre å være kjipe mot svakerestilte. D'oh! Aust-Agder Frp har lagt fram er forslag om at kvinner selv skal begynne å betale for abort, siden graviditet er selvforskyldt, og staten ikke skal «betale for konsekvensene» av dine valg. Kort sagt mener de at kvinner må ta ansvar for egen puling, og at verden trenger flere barn med veldig unge, fattige og enslige mødre. Samtidig på vestkysten vurderer Stavanger Frp juridisk abort, som skal gi menn muligheten til å skrive seg vekk fra rettighetene og pliktene […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X