Politiet må forstå at det er viktigere å redde liv enn å stoppe cannabisbruk

I desember kom nyheten om at et flertall på Stortinget sikter mot en historisk omlegging av norsk narkotikapolitikk: Bruk av narkotika skal ikke lenger straffes, brukerne skal behandles. Nyheten er mottatt med jubel blant mange av landets tunge rusavhengige. Involverte politikere er på sin side mest opptatt av å understreke at dette ikke er snakk om en legalisering, og fremmer ruspolitiske budskap der både forebygging og hjelp får plass. Politiet er derimot kritiske til den nye retningen. Norsk politi har tradisjonelt sett tatt til orde for en streng ruspolitikk. Selv om det nå også har dukket opp politifolk som støtter […]

Fortsette å lese (gratis)

Hva! Har NATT&DAG også begynt med betalingsmur, nå? Slapp av. Det er helt gratis å lese videre – du må bare registrere deg. Det tar kanskje cirka 20 sekunder, og vi har troa på at du får det til! I bytte får du tilgang til alle artiklene våre, nyhetsbrev med spennende saker, og annonser i sosiale medier som du faktisk vil like å spammes med. Vi er en liten avis, og direkte kontakt med leserne hjelper oss med å utvikle helt riktig innhold til dere. Vi er ikke narcs og kommer aldri til å sende kontaktinformasjonen din videre. Dette blir mellom oss.

Du kan lese vår personvernerklæring her.

Mvh.

Redaksjonen

X