Politiet må forstå at det er viktigere å redde liv enn å stoppe cannabisbruk

I desember kom nyheten om at et flertall på Stortinget sikter mot en historisk omlegging av norsk narkotikapolitikk: Bruk av narkotika skal ikke lenger straffes, brukerne skal behandles. Nyheten er mottatt med jubel blant mange av landets tunge rusavhengige. Involverte politikere er på sin side mest opptatt av å understreke at dette ikke er snakk om en legalisering, og fremmer ruspolitiske budskap der både forebygging og hjelp får plass. Politiet er derimot kritiske til den nye retningen. Norsk politi har tradisjonelt sett tatt til orde for en streng ruspolitikk. Selv om det nå også har dukket opp politifolk som støtter […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.