Brukertesting av rusmidler kan redde liv, så hvorfor støtter nesten ingen partier det?

Nettavisen Filter la nylig frem en liste over syv tiltak som bør innføres på rusfeltet snarest mulig. Listen kommer fra Ina Roll Spinnangr, leder i Foreningen Tryggere Ruspolitikk (FTR), som mener det haster å få på plass en rekke skadereduserende tiltak. Et av disse er å legge til rette for testing av rusmidler. Få partier uttaler seg i artikkelen. Høyre og Venstre ville ikke uttale seg, men regjeringen har i ettertid levert en ny erklæring, der delen som omhandler rusfeltet preges av forvirrende formuleringer der straff og hjelp skal kombineres på uklart vis. Som tidligere SV-politiker Andreas Halse påpeker på […]

LES VIDERE GRATIS

Alt du må gjøre er å registrere deg. Det går raskt og koster ingenting.

Personvernserklæringen vår kan leses her.